Zarqa

Oorsprong; Nederland.

Wij zetten Zarqa voornamelijk in wanneer er serieuze klachten met betrekking tot de huid zijn. Voorbeelden zijn eczeem, psoriasis, droge geïrriteerde huid, een stressvolle huid. 

Melvita

Plantaardig uit België. Huidverzorging voor iedereen, voor dames en heren. Plantaardig en zuiver. Verschillende productlijnen voor verschillende huidtypes. Van top tot teen verzorgt met Melvita, van shampoo tot voetverzorging en alles wat er tussen zit.

Madara

Plantaardig uit Letland. Ontwikkeld door zussen die overal allergisch voor zijn. Een huidverzorging die nu eens wel doet wat het zegt. Fijne lijntjes worden minder, je haar is minder futloos. Alle producten zijn zorgvuldig ontwikkelt. Shampoo, huidverzorging, babyverzorging, zepen. En leuk geprijsde startset om het eens in alle rust te proberen.

Weleda

Wie is er niet groot mee geworden. 

Lavera

Oorsprong: Duitsland. Plantaardige verzorging, zonder onnodige toevoegingen. Een merk wat zich steeds meer ontwikkelt en uitbreidt. Naast verzorging is er ook make-up van Lavera. Telkens up to date en kwalitatief volwaardig. 

Louis Widmer

Klopt, de vreemde eend in de bijt. Louis Widmer is niet biologisch noch plantaardig. We hebben deze wel toegevoegd aan ons assortiment omdat het een mooi product is. Het is breed, ruim inzetbaar en voor verschillende huiden biedt het toch een mooie oplossing.